Pr-activiteiten

Tevens vrijwilligers gevraagd

Ook dit tuinseizoen willen we onze NPGV onder de aandacht brengen van tuiniers en plantenliefhebbers. Daarom staan we op drie plaatsen in het land met een stand.

03-06-2017 Barneveld
De Briellaerd heeft op 3 juni weer de jaarlijkse geraniumdag. Op die dag zijn ze geopend van 09.00-17.00 uur en wij zullen er als vereniging staan met informatie.
Als u/jij zin hebt om langs te komen, hetzij om op de stand te assisteren, hetzij om de tuin en de planten te bekijken, dan bent u van harte welkom op de Plantagelaan 20 in Barneveld.

02-09-2017 Utrecht
Dit jaar wordt de rotsplantendag uitgebreid met andere plantenverenigingen. Ook wij zullen daar aanwezig zijn met informatie. Vrijwilligers hebben we al voldoende, maar u/jij bent natuurlijk van harte welkom om eens rond te kijken op deze mooie locatie aan de Budapestlaan 17 in Utrecht. Open van 10.00-16.30 uur (entree € 7,50)

23-09-2017 Amsterdam
Op 23 en 24 september heeft de Hortus Botanicus in Amsterdam de jaarlijkse najaarsdagen. Zoals gebruikelijk zijn daar verschillende verenigingen en kwekerijen aanwezig met een breed aanbod aan planten, zaden en informatie. Zoals het er nu uitziet zullen we als vereniging aanwezig zijn op zaterdag de 23e. U/jij bent van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de prachtige tuin en kassen aan de Plantage Middenlaan 2a in Amsterdam.
Open van 10.00-17.00 uur (entree € 9,00)


Als u zich nog aan wilt melden om te helpen op 03-06 of 23-09 dan kunt u zich melden bij mij, bijvoorbeeld via de contactpagina. Of bel/mail me als u die gegevens hebt.
Over het algemeen hebben vrijwilligers gratis toegang tot het evenement, maar dan moet je je wel van tevoren hebben aangemeld…

Ik hoop veel mensen tegen te komen op één van de evenementen, hetzij als bezoeker, hetzij als vrijwilliger?

Met vriendelijke groet,
Gerda van Velzen


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.