P&G Nieuws! nr. 3, juli 2013

Hè hè, Pelargonium & Geranium Nieuws! nummer 3 ligt sinds einde ochtend dan eindelijk bij de drukker! Het was me het weekje wel; daarover verderop méér. Vanaf zaterdag wordt dit juli-nummer verspreid.

Zomerpret, ‘raadselachtige’ P. …, over een onbekende geranium, uitgepakt, lezing, geestdrift, aftreden en mutatie. Dit zijn enkele kapstokken waaraan het nummer is opgehangen, figuurlijk gesproken uiteraard.

Een groot telecombedrijf was de afgelopen dagen flink in het nieuws met weggevallen mobiele verbindingen. Minder in het nieuws waren de haperende datalijnen en netwerkverbindingen bij diezelfde telecommer èn bij een grote kabelprovider. Gevolgen? Twee dagen van haperingen in onze  communicatie met de opslag- en opmaakservers van drukker Editoo, die er ook niets aan kon doen. En kopijstukken die ‘verminkt’ op de beeldschermen verschenen zodat extra controle nodig was. Maar… de redactie heeft vóór alles weer met veel plezier aan het blad gewerkt.

A propos, over weggevallen verbindingen gesproken: deed ons denken aan terugvallende geraniums. Gelijk maar een kapstokje van gemaakt voor deze uitgave.

Veel leesplezier gewenst! (wij hebben het blad al uit…)

Nog géén lid/abonnee? Lees hier meer

De bladredactie van Pelargonium & Geranium Nieuws!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.