NPGV-voorjaarsvergadering

Zaterdag 18 april werd in Heerde (Gld) de NPGV-voorjaarsvergadering gehouden bij verenigingslid Kwekerij Van der Velde.
Voor nieuwe leden dé gelegenheid om uitgebreid de sfeer van onze vereniging te proeven en voor de overige leden de ‘place to be’. Immers: velen hadden elkaar na de najaarsvergadering in 2014 niet meer gezien, met uitzondering van onderlinge privébezoeken en de verschillende werkgroepbijeenkomsten.

Aan het begin van de vergadering stond het bestuur stil bij het onverwachte overlijden van penningmeester Leo Vullers in december 2014.
In dit verband volgde een oproep aan de leden om de ontstane vacature in te vullen. De nieuwe penningmeester krijgt (relatief) weinig werk te doen, want Leo beheerde de verenigingskas uitmuntend, zoals een ‘goed huisvader’ betaamt.

Voor en na de vergadering was er tijd voor gezelligheid en het verkennen van de pelargonium- en fuchsiakassen op de kwekerij. Dyoke van Assum legde die bedrijvigheid in beeld vast, getuige enkele van haar foto’s.©

In een komende editie van ons verenigingsblad volgt het volledige verslag van de vergadering door onze secretaris.

Voorzitter Dineke (staand) behoudt zoals altijd het overzicht; maar waar kijkt Joost nou naar?
Voorzitter Dineke Brethouwer (staand) behoudt zoals altijd het overzicht; maar waar kijkt Joost van Schaik nou naar? En wie steekt ‘stiekem’ os magazine voor de camera? Nee, de redacteur zit elders…
Op de achtergrond enkele leden van de regiogroep Friesland, maar onze Friese contactpersoon mevrouw Mulder-Boonstra (links) lijkt haar eigen weg te gaan...
Op de achtergrond enkele leden van de regiogroep Friesland. Onze Friese contactpersoon mevrouw Mulder-Boonstra (links) lijkt haar eigen weg te gaan…, naar de koffie met gebak welteverstaan. Gelukkig maar.

 Rondgang over de kwekerij, waarbij veel plantmateriaal gekocht werd. Eén van de Friese leden zou later de redactie toevertrouwen: “Je wilt niet weten hoe we met z’n allen en alles weer teruggaan”. Nou… eigenlijk wèl!

   


Uitgelichte foto boven dit bericht:
Mevrouw Mulder-Boonstra neemt haar ‘zorgplicht’
voor de Friese leden zeer serieus
door koffie rond te delen; mevrouw Klijnstra
(rechts) staat er zelfs voor op…


 

 

Maar eerlijk is eerlijk is eerlijk:
Ook binnen de Pelargonium Cultivar Groep liet men
zich niet onbetuigd.
Annet Mijnsbergen fotografeerde wat één
werkgroeplid mee naar huis nam,
na betaling, uiteraard.

copyrighted

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.