NPGV present op twee evenementen

Evenementen en najaarsmarkten 2019

Begin juni stonden we met een beperkte bezetting op de geraniumdag van ‘de Briellaerd’ in Barneveld. We hadden er mooi weer bij en we spraken heel wat mensen. Geen inschrijving van nieuwe leden, maar wel een goede gelegenheid om als vereniging ons gezicht te laten zien. En bovenal was het gezellig.

In september staan er nog twee activiteiten in de planning:

  • zaterdag 7 september – Utrecht, Botanische Tuinen van Fort Hoofddijk
  • zondag 22 september – Amsterdam, Botanische Tuinen, Plantage Middenlaan

Om een stand te bemensen hebben we natuurlijk wèl vrijwilligers nodig.

Voor de Liefhebbersmarkt in Utrecht zijn er al een paar aanmeldingen, maar als er nog leden zich geroepen voelen om te assisteren is dat welkom. Vanwege (late) vakantie zijn er twee vaste mensen niet in de gelegenheid. Als er voldoende mensen zijn kan iedereen volstaan met een paar uurtjes en dan is er nog ruime gelegenheid om over de plantenmarkt te lopen, als je er toch bent. Je/U hoeft niet per se veel plantenkennis te hebben. Enthousiast vertellen over wat er zo leuk is aan geraniums/pelargoniums en onze NPGV is belangrijker.
We hebben ook nog behoefte aan planten. Het liefst (goed gewortelde) stekken die een beetje representatief zijn voor wat er zoal binnen onze vereniging is. Meestal kopen we ook wel wat planten in, maar daarmee zijn natuurlijk wel kosten gemoeid. Het leukst is het toch met eigen planten, vooral omdat daar best bijzondere tussen zitten.

Voor de Najaarsmarkt in Amsterdam zijn er voldoende vrijwilligers. Maar we kunnen ook hier nog wel mooie planten gebruiken. En voor de gezelligheid mag iedereen die dat wil natuurlijk altijd langswaaien …
In Amsterdam zijn we dit jaar overigens op zondag aanwezig aangezien we een dag eerder vergaderen in Geldermalsen. Dus: 22-09 Amsterdam!

Natuurlijk geldt voor de vrijwilligers dat ze gratis naar binnen mogen. Overige NPGV-leden betalen de gewone entreeprijs. Maar dan zie je wel, bij beide evenementen, een gevarieerd aanbod aan planten. En ook veel bijzonder spul …

Ik hoop van u/jou te horen en misschien tot ziens in september.
Gerda van Velzen, pr-afdeling

De contactgegevens van Gerda vindt u op de achterpagina van elke P&G Nieuws!-uitgave of gebruik het algemene contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.