Nieuw forum over Geraniaceae

De Engelse Geraniaceae Group heeft sinds kort een forum online, naast de al langer bestaande hoofdsite.

De bouw van het forum werd aangekondigd in het huisorgaan Group News, editie Winter 2012/2013. De drijvende krachten achter dit nieuwe forum zijn Marisa Amadio, Katya Kotskaya en David Victor. Geen onbekenden in Geraniaceae-land: Marisa beheert sinds jaar en dag de Group-site, Katya is mede-eigenaar en projectmanager van de Russische site pelargoniumclub.ru en beheert een soortgelijk forum. David is o.a. International Cultivar Registrar for Geranium and Erodium.

Aanvankelijk dachten de initiatiefnemers pas in de zomer van 2013 zo ver te zijn dat de publicatie van het forum in de september-uitgave van Group News aangekondigd zou kunnen worden. Dat werd enkele maanden eerder.

David daarover: “De site is online en wordt nu door een geselecteerd groepje leden getest. Als alles naar behoren werkt, zullen we meer leden uitnodigen mee te doen. De officiële opening van het forum is later dit jaar“. (vermoedelijk in september a.s., red.)

We are sure this will provide a very useful extra facility for the Group and we loook forward to your participation“, zo besluit David Victor.

Kanttekening door de redactie:
Om alle onderwerpen en reacties zichtbaar te krijgen moet je eerst registreren. We hebben hierover een vraag gesteld:

 

Deze verwijzingen zijn ook vermeld bij Interessante links.

copyrighted

4 reacties op “Nieuw forum over Geraniaceae

  1. Eerder ben ik geholpen met antwoorden op mijn vraag over zaad dat ik had opgevangen en wanneer ik zd het beste kan zaaien. Nu lees ik op een tuinliefhebbersite dat zaden van F1-hybride-planten bijna niet uitkomen. Nu weet ik niet of mijn pelargoniums F1-hybride zijn, ik heb ze van het voorjaar gewoon in een plantenwinkel gekocht. Hoe kan ik dat achterhalen en heeft iemand verder nog informatie over F1-hybdride-zaden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.