‘Een nieuwe lente, een nieuw geluid’?

 


Het is een bekend gezegde, maar dat gaat niet op voor onze vereniging. Er is eerder sprake van ‘Een nieuwe lente, een nieuw gezicht’.  Hoe dat zo?

In de zomer van 2012 heeft het bestuur besloten in zee te gaan met Editoo in Arnhem en dat betekent dat ons verenigingsblad Pelargonium & Geranium Nieuws! in maart 2013 verschijnt in een nieuwe outfit èn geheel in full colour. Het was ook niet moeilijk om kleur te bekennen: wij hadden via diverse afdeling van Groei & Bloei al het nodige over Editoo gehoord en na de informatiebijeenkomst op 4 juli wisten we het zeker.
Samen met het Editoo-team was de redactie in staat een proefnummer te maken, bedoeld als voorstel aan het NPGV-bestuur hoe ons nieuwe huisorgaan zou moeten ‘smoelen’. Op 15 september was het zover: tijdens de NPGV-najaarsvergadering werd het proefnummer uitgereikt aan het bestuur en gingen enkele exemplaren rond onder de aanwezige leden. De blije gezichten van de bestuursleden op de foto staan model voor de reacties vanuit de zaal: veel waardering en enthousiasme.

Veel waardering was er ook voor het team van Editoo dat het proefnummer mogelijk maakte, in het bijzonder voor Riëtte van Rooij, Linda Thijsen en Robbie Veldwijk. De redactie hoefde niet een uitputtend rapportage over ons nieuwe blad te schrijven, maar kon de nieuwe opzet beeldend verwoorden via een proefnummer!

Ruud van der Veer
namens de redactie van
Pelargonium & Geranium Nieuws!

Uitreiking aan het bestuur (vlnr: Leo, Dineke, Willem, Gerard en Ruud) copyright foto: Joek Jeronimus
Uitreiking aan het bestuur
(vlnr: Leo, Dineke, Willem, Gerard en Ruud)
copyright foto: Joek Jeronimus
Ruud overhandigt allereerst aan Dineke een persoonlijk exemplaar van het proefnummer copyright foto: Joek Jeronimus
Ruud overhandigt allereerst aan Dineke een persoonlijk exemplaar van het proefnummer
copyright foto: Joek Jeronimus

 

 

 

 

 

 

 

copyrighted

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.